Salam Perkenalan kepada saudara dan saudari hari ini. Terima kasih kerana membuka blog saya hari ini. Apa yang baik datang daripada Allah dan tidak baik itu datang dari kelemahan diri sendiri. Semoga ada maklumat dalam blog ini yang bole diguna pakai dalam kehidupan kita seharian.

Isnin, 27 Jun 2011

Tempah Package Perkahwinan anda
MENDIRIKAN RUMAH-TANGGA SAHAJA MUNGKIN SENANG TETAPI MEMASTIKAN IA KUKUH BERDIRI SEHINGGA AKHIR ZAMAN DAN MEMENUHI FUNGSINYA, MEMERLUKAN PENGORBANAN, PENYELENGGARAAN DAN PERENCANAAN YANG BAIK. KEKUKUHAN RUMAH TANGGA BUKAN SAJA BERDASARKAN BERAPA BANYAK ROS YANG DIBERI, ATAU ' CANDLE LIGHT DINNER ' ATAU UNGKAPAN KATA-KATA,' AKU CINTA PADAMU ' YANG DILUAHKAN, TETAPI APA YANG LEBIH PENTING IALAH KOMITMEN YANG TINGGI DARI KEDUA PIHAK SUAMI DAN ISTERI TERUTAMANYA UNTUK MEMASTIKAN KEWUJUDAN UNIT KELUARGA BIMBINGAN MEREKA MENINGGALKAN KESAN POSITIF KEPADA MASYARAKAT DAN NEGARA.


JIKA ANDA MERANCANG UNTUK BERKAHWIN DAN MEMERLUKAN SATU PACKAGE PERKAHWINAN YANG MENYEDIAKAN PAKAIAN PENGANTIN, GAMBAR-GAMBAR PERKAHWINAN YANG BERKUALITI SECARA IN-DOOR DAN OUT-DOOR, VIDEO PERKHAWINAN DAN BANYAK LAGI. SILA KUNJUNGI BLOG DIBAWAH INI..

LOKASI:
BERHAMPIRAN DENGAN AIRPORT MAS

Contact us

Lot 27, Ground Floor Block C
Millennium Centre, Penampang
88200, Sabah Malaysia
Tel : 088-243633

Operation hour:
Everyday except Monday
10am - 7pm

Tiada ulasan: